perjantai 17. maaliskuuta 2017

Ajattelutapa

Ajattelutapani on moniulotteinen ja toimintatapani tarmokas. Tunnuslauseeni on: Oivalla asiayhteydet, yhdistä, kohdista, luo vuorovaikutussuhde ja hyödynnä tavalla, josta kaikki hyötyvät. 

Minua on luonnehdittu synnynäiseksi lateraaliseksi ajattelijaksi. itsepintaiseksi suunnannäyttäjäksi ja kapinalliseksi edelläkävijäksi. Lisäarvon ja kerranaisvaikutusten tuottaminen ovat toimintani avaintekijöitä.


Valmiiksi tallatut polut eivät ole minua varten. Olen aina tallannut omat polkuni, vaikka umpihankeen. Vahvuuksiani ovat suuren kuvan hahmottaminen ja kokonaiskonseptien rakentaminen osa osalta kumppaneideni hyödynnettäviksi.

Tehtäväni on kehittää uusia ideoita ja konsepteja sekä suunnitella monivaikutteisia pojektikokonaisuuksia ja yhteismarkkinointiohjelmia vahvan vuorovaikutuksen ja vastavuoroisuuden periaatteella.

Projektien luominen ja näiden hallinta sekä monimuotoiset markkinointiviestintä, sponsorointi- ja hyödyntämisohjelmat sekä tapahtumat kuuluvat olennaisena osana erikoisosaamiseni piiriin. 

Slogan: Connects the Unconnected. Ohjenuora: Think, Do and Make it Happen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti