maanantai 13. maaliskuuta 2017

Erikoisosaamista

Minun tehtäväni on luoda yksityiskohtia myöden huolellisesti läpimietittyjä kokonaisuuksia, joita ei helposti kopioida. Ydinosaamiseni osa-alueita ovat projektihallinta, integroitu markkinointiviestintä, sponsorointi, yhteismarkkinointi, vastavuoroinen viestintäyhteistyö, urheilu-, tapahtuma- ja sisäinen markkinointi, PR- ja tiedotustoiminta sekä sosiaalinen media.

Connects the Unconnected.
Vahvuuksiani ovat itsenäisyys, avoimuus, avarakatseisuus, luovuus, kekseliäisyys, tuotteliaisuus, pitkäjänteisyys, kansainväliset verkostot sekä asioiden luova yhdistelykyky. Ilman vahvaa sisäistä motivaatiota en yleensä ryhdy mihinkään.

Keskeinen osa ammattitaitoani on kumppaneiden mission, vision ja arvomaailman sisäistäminen ja hyödyntäminen vastavuoroisen yhteistyön ja markkinointiviestinnän punaisena lankana. Kaikki käytettävissä olevat keinot rakentuvat näihin peruslähtökohtiin.

Tarinoiden, tapahtumien, projektien, sponsorointikohteiden... yhdistäminen osaksi yritysten, yhteisöjen ja median kokonais-viestintää sidos- ja kohderyhmien tarpeet huomioiden on olennainen osa osaamistani. .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti